Kvalitás irodalmi pályázat témabeli megkötések nélkül

A Kvalitárs Kulturális Egyesület irodalmi pályázatot ír ki antológiába való megjelenésre. 
A pályázaton amatőr, kevésbé ismert és ismert szerzők egyaránt részt vehetnek. 

A pályázat tartalmát illetően témabeli megkötés nincs, mindenki a kvalitásának megfelelő témában és minőségben küldheti be költeményeit.

A pályázaton való részvételhez egyesületi tagsági vagy egyesületi támogatói viszony szükségeltetik.

Egyesületi tagjainknak 5000 Ft ellenében 1 oldal megjelenést biztosítunk, e mellett pedig egy éves egyesületi tagsági viszonyt is szereznek, amellyel a későbbiekben tervezett kiadványainkban megjelenési kedvezményekhez jutnak. 

Akik nem szeretnének egyesületi tagok lenni, azoknak lehetőségük van a pályázaton való részvételre 7000 Ft. támogatói díj megfizetése ellenében, amelyért egy oldalnyi megjelenést biztosítunk s számukra. 

Ezen felül egyesületi tagjaink is támogatóink számára, minden további oldal 5000 Ft támogatás ellenében vehető igénybe az alkotásaik megjelentetése céljából. 

Az antológiában megjelent alkotók a művek számarányát figyelembe véve 3-3 tiszteletpéldányban részesülnek, ami két alkotás tekintetében 6 míg három alkotás tekintetében 9 kötetet jelent (és így tovább). 

A pályázatra maximum 6x4 soros strófák vagy egy maximum 28 soros vers küldhető be oldalanként. 

Antológiák 1000 példányban jelenik meg ezért a kiküldött 300 tiszteletpéldány fölött az alkotóknak lehetőségük van a fennmaradt 700 példányt 1000 Ft-os nagykereskedelmi + postaköltség áron megvásárolni. 

A könyv kiskereskedelmi értéke 2600 Ft. lesz, így ez jó befektetést nyújt majd mindazoknak, akik szűkebb vagy tágabb környezetükbe népszerűsíteni szeretnék alkotásaikat. 

A pályázatokat a kvalitars@kvalitars.hu e-mailcímre várjuk a tárgy mezőbe a szerző nevének a feltüntetésével. Az alkotásokat sima levélként is beküldhetik. 

Az alkotásokat szerkesztőink átnézik és egyszeri egyeztetés után kötetebe szerkesztik. Ezt követően kerül nyomdába majd onnan postázódig az egyesületi tagjainknak illetve támogatóinknak. 

A tagsági viszony kérelmezéséhez illetve a támogatási szándék megtételéhez ERRE A LINKRE kattintva van lehetőség. 

A pályázattal kapcsolatos további kérdésekben telefonon és elektronikus postafiókunkon keresztül tudunk további tájékoztatást adni. 

Székhely: 4200 Hajdúszoboszló, Rákóczi utca 39. tetőtér 11. ajtó. 
Telefonszám: 0036 30 406 8169
Adószám: 19138268-1-09

Számlaszám:
Számlavezető bank: OTP Bank
Számlatulajdonos: Kvalitárs KE
Számlaszám: 11738015-21458769

Együttműködő partnerünk a Magyar Versmondók Egyesülete.